Piti ihan ruokatunnilla tulla tänne valittamaan kun olen niin tumpelo tän blogitsydeemin kanssa!

Haluaisin lisätä listan blogeista joita tykkään lukea, laatikkoon sivun oikealle puolelle, haluaisin lisätä tekstiin linkin jossa lukisi esim. 'täältä' tms, siis jotain muuta kuin itse linkin osoiteteksti. Äsken yritin epätoivoisesti lisätä valokuvatorstain banneria sivulleni mutta turhaan.

Taidan olla vähän väärällä aaltopituudella tän koneen kanssa. Jos joku haluaa laittaa rautalankaohjeita niin otetaan kiitollisuudella vastaan!

Mutta joka tapauksessa, olen seurannut valokuvatorstaita ja runotorstaita jo muutaman vuoden ajan ja yritän osallistua aina välillä. Tosin en varmaankaan saa linkitettyä mutta kattotaan, jos vaikka onnistuisi.

Valokuva- ja runotorstain tämän viikon aihe on aiheeseen sopiva. Helppo. Tämä bloggaaminen EI ole helppoa. Tai on helppoa niin kauan kun se muuttuu vaikeaksi.

Kiinnostavinta tässä aiheessa on minun mielestäni se, kuinka ihminen suhtautuu siihen että jostakin asiasta suoriutuminen on hänelle itselleen helppoa ja toiselle vaikeaa. Tai toisinpäin. Nämä tilanteet aiheuttavat usein agressioita, jopa raivoa.

Ihminen voi raivostua esim. jos puoliso ei suoriudu jostakin tehtävästä joka itselle on helppo. Onko puolisoni tyhmä? Miksi minussa ei herää halua auttaa, vaan raivostun? Entäpä toisinpäin. Raivostun itselleni kun en osaa ja puolisolleni joka on niin h......n taitava! Hänen lempeät auttamisyrityksensä saavat minut vielä enemmän raivoihini! Ja miltä tuntuu epäonnistujasta kun toinen raivoaa hänen tyhmyydelleen? No, ei hän taatusti onnistu toisellakaan kerralla.

Katsotaan jos saan kuvaa aikaiseksi.