Jotkut päivät vaan ovat huonoja. Sellaisena päivänä olen heti aamusta fyysisesti väsynyt, henkisesti pihalla ja töissä tai töiden jälkeen täytyy tietenkin tehdä jotakin jota en haluaisi. En pysty keskittymään, on vaikea olla. En haluaisi olla ihmisten kanssa tekemisissä ja juuri silloin täytyy loistaa sosiaalisilla taidoilla.

Tänään ei ollut sellainen päivä, mutta viime viikolla oli. Jännä juttu muuten että heti seuraavana päivänä oli super hyvä päivä! Olin tarmokas ja täynnä energiaa, nautin työnteosta ja selvittelin ongelmia iloisesti. Toiden jälkeen ei väsyttänyt ja sain paljon aikaiseksi.

Kummallekaan olotilalle ei ollut mitään järjellistä selitystä. Ei edes kuukautiskierrossa ollut mitään mitä syyttää.

Tärkeää on kai vaan se, että osaa tunnistaa ne hyvät ja huonot hetket, päivät, ja ajanjaksot. Itsensä pitäisi tuntea niin hyvin että tietää kuinka silloin on paras toimia. Yleensä niille huonoille päiville kuitenkin sattuu menoja ja tehtäviä joista on suoriuduttava vaikka olo olisi kuinka surkea. Joo, ikuinen koulu. Tämä elämä.

Tänään oli aika ok päivä. Kuitenkin kotimatkalla sain liikenteessä pahan mielen ja suuttumuksen. Pikku juttu. Kotiin tullessani en meinannut mahtua autoni kanssa parkkipaikalle koska a) talomme saneeraajat olivat levittäytyneet ainoan sisäänajotien tukkeeksi ja b) nuori nainen puhui kännykkäänsä niin leveästi etten päässyt kunnolla kääntymään farkulla ahtaalle paikalleni. Rapussa alkoikin sitten naapurien riehakas remonttipärinä. Yleensä en tosiaankaan hermostu tällaisesta mutta jostain syystä nyt tuli tosi p---a olo. Muistin taas elävästi kuinka vihaankaan kerrostalo- ja kaupunkielämää! Juuri kun lauantaina olin hetken ollut jopa sopusoinnussa nykyisen kotini kanssa.

Kotona onneksi odotti ihan ihana rakas pikku papukaijaseni Kaapo joka heti innokkaasti tervehti mammaa. Ja toinenkin ihana yllätys pelasti lopullisesti arjen pikku vastoinkäymisiltä, nimittäin HelmiQ:sta tilaamani paketti oli tipahtanut postiluukusta! http://www.helmiq.fi/verkkokauppa/index.php

Ja tällaisia ihanuuksia siellä oli:

1999144.jpg

Kökkö kuva taas. Mutta särölasihelmiä ja kirkkaita lasihelmiä värilajitelmana sekä kellopohja josta aion tehdä taskukellon lahjaksi kelloja harrastavalle ystävälleni.

Helmet nauhassa ovat luonnonkivihelmiä; vaaleanpunainen kalkkiturkoosi.

1999148.jpg

IHANAA!

Ja eikä siinä vielä kaikki, Tänään tulee Ihana Tyra Banks ja ANTM! Jipii!

Palaan piakkoin!