Kuka oppisi koskaan ymmärtämään miehiä! Noita ihania inhottavia olentoja jotka ovat aina siellä missä ei toivoisi niiden olevan, ja sanovat usein sanat joita ilman ei olisi yhtään niin mukavaa..(tosin koskaan et voi olla varma tarkoittaako se pösilö sitä mitä sanoo)

ArrrgH! Mitä enemmän 'opin' miehistä, sitä enemmän toivon että EN olisi oppinut. Tieto lisää tuskaa tässäkin asiassa. Ja vielä pitäisi yrittää äitinä kasvattaa yhdestä sellaisesta IHMINEN!

Olen oppinut 2 tärkeää asiaa opintojeni aikana:

1. Jos et halua tietää, ÄLÄ kysy. Ja voin vannoa että 99,9% ET halua tietää. Miksi naisen täytyy sitten aina kysyä? Niinpä. On tosi vaikeaa antaa asian vain olla, vaikka tietää että aika ja rauha olisi monesti enemmän kuin tarpeen. Ja vaikka mies olisi vastannut, nainen kysyy silti vielä uudestaan koska ei joko a) ymmärrä vastausta, tai b) vastaus on väärä. Lopulta jos oikeaa tai ymmärrettävää vastausta ei tule, nainen sanoo mitä mies tarkoittaa tai ajattelee. Parhaassa tapauksessa molemmat uskovat sen. Tästä kuviosta yritän tooodella päästä.

2. Jos et kysy, et voi tietää. Mies antaa yleensä vain suoraa signaalia. Nainen on ilmeisesti niin kiero otus ettei suora signaali vain yksinkertaisesti löydä perille. Olen nyt 2 vkoa kuluttanut lähes kaiken valveillaoloaikani ja suurimman osan unistani miettien ja kehitellen kuvioita joita miehellä EHKÄ saattaa olla meneillään. Olen todennut että minulla on äärettömän hyvä mielikuvitus. Lopulta kun asia selvisi, sain heittää kaikki hienot teoriani romukoppaan. Mitä tuhlausta.

Tässä nyt kuitenkin 'päivän asu' tosin viime torstailta. Sen jälkeen en olekaan liikkunut kotoa mihinkään vaan kuleksinut kuumeisena parvekkeen ja lämpöisen sängyn väliä asuissa joita en aio teille esitellä.

Lempivaatteeni villaviitta Pierre Cavallo. Paita Finnwear, housut Lindex, käsineet säästöhallista ja kassi Nanso. Huomaa aistikas poseeraus, olin ilmeisesti juuri katsonut huippumalli haussa..

1945439.jpg

 

1945449.jpg

Ihana kuva. Nyt juuri nämä värit ja muodot hivelevät silmää. Syön siis vieläkin siemeniä.

1945457.jpg

Jee! Sain viimeinkin ihanan Nipsu mukin!

1945463.jpg

Marimekon hullun kallis takki jonka todella haluaisin. Hmm. korjauttaisko auton vai ostaisko takin..

1945480.jpg

Kääk että voi olla IHANIA! Noita kakkupaloja rupeen heti ompelemaan kun kerkeän! Mitähän niistä vois tehdä paitsi neulatyynyjä? Kuva sivuilta http://kyuuto.wordpress.com/

Nyt toivotan makeita unia ja iloista viikon alkua! Öitä!