Huh! Kyllä täytyy sanoa että tulipahan suklaakakku tarpeeseen! Oli töissä vauhtia ja vaarallisia tilanteita heti aamu seitsemästä alkaen. Mutta onnistumisen ja selviytymisen kokemuksia rikkaanpana tätä nyt kirjoittelen, eli vaikka jouduin tosi toimiin heti aamusta, selvisin kuin selvisinkin hienosti.

Niin, ja se organisaatiomuutos jota tässä on pelätty ja tuskailtu niin että varpaankynsistäkään ei ole enää jäljellä kuin ilmakuvaa 80-luvulta(alivaltiosihteeri), EI PÄÄTETTY tänään! Eli johto päätti että asian selvittelyä jatketaan eikä päätöksiä siis vielä tänään tehty. Luulen että jatkoselvittelyt tuovat hieman järkeä tilanteeseen ja lopulliseen päätökseen(ikuinen optimisti!).

Joka tapauksessa, hyvillä mielin tänä iltana ja oikea etusormi krampissa virkkaamisesta. Nyt on patalappuja voi juku niitä nyt on! Mutta empä niitä vielä näytäkään koska ajatuksissani on että niihin teen vielä lisäkoristelua. Eli saatte nähdä ne vasta myöhemmin.

Ja voi, kuinka hurjasti !ilostuin! kun avasin blogini tänään! Ihka ensimmäinen kommenteeraaja blogissani: LILIAN! Kiitos ihanasta ja rohkaisevasta kommentistasi! Ja kuinka oikeassa olitkaan, niin ne asiat tänäänkin järjestyivät..

Ja tässäpä kuvia jotka eilen lupasin:

1929316.jpg

Tuoksupelargoni jonka tuoksusta tykkään tosi paljon, rupesikin kukkimaan sisälle päästyään.

 

1929322.jpg

Ja toista laatua oleva tuoksupelari kukkii täyttähäkää jo neljättä kk:tta parvekkeella.

 

1929324.jpg

Tässä ihan tavallinen pelargoni joka myös omia kasvatteja, päätti sitten vääntää vauvakukkaset näin syksyn kunniaksi..

 

1929325.jpg

Kälpäne..

 

1929330.jpg

Kartanoni puutarha, saanko esitellä! Kesällä tää oli täynnä kukkia=pelargoneja, ei mahtunut emäntä istumaan ennen kuin siirsi jonkun kukkatarjottimen lattialle. Ne on nyt pitkin kesää lahjoitettu vieraisilla käydessä ystäville ja osa sisällä ja osa heitetty pois, niinkuin kurkut.

 

1929334.jpg

Virkkuu mielessäin.. virkkuu mielessäin..

 

1929371.jpg

Uusi ihana peilini! Peili on niin vanha että kuvajainen näyttäytyy vääntyneenä. Reunat fasettihiottu, ja valuvikakin! Peilistä näkyvä lipasto on jätteestä kunnostettu, siis minä ihka omin kätösin sen kunnostin ja samalla siihen rakastuin, jäi ihan sydän kii.. Huomaa Ikean vetimet.